ניתוח כפתורים והשקד השלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/06/2012 | 15:47 | מאת: תמי

שלום בני בן ה- 3 סובל מנוזלים באוזניים עם ירידה בשמיעה ואיחור בדיבור והוא אמור לעשות ניתוח כפתורים והשקד השלישי שאלה שלי היא שמעתי שיש ניתוח בלייזר בימקום הייתי רוצה פרטים על הניתוח זמן החלמה האם זה בהרדמה כללית או לא וכמה זה עולה תודה

שלום תמי לא ברור לי לאיזה ניתוח את מתכוונת. בכל מקרה לייזר יכול להשמע טוב אבל הוא תמיד הפתרון המועדף. במקרה של בנך לא הייתי משתמש בלייזר . בעבר היו עושים ניתוחי שקד שלישי בלייזר זה די ירד מהפרק עקב ההצטלקות שהניתוח גורם מה עוד שאין לו כל יתרון לעומת השיטות האחרות. לייזר גם נוסה לאוזניים, החור בעור התוף נעשה עם לייזר ואז אין צורך בהחדרת צינורית אבל הבעייה בשיטה זאת שהחור לא נסגר . בכל מקרה אין שום יתרון בשימוש בלייזר בניתוח הנ"ל להיפך. הניתוח נעשה בהרדמה כללית בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים