סינון שמיעה לא תקין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/06/2012 | 17:55 | מאת: מיכל

שלום , בני בן החודש וחצי עבר בדיקת שמיעה כשנולד ועבר באוזן שמאל . בימין לא עבר אך עבר את ה AABR .בבית החולים ציינו שזה בסדר וכך גם רופא הילדים . אחות טיפת חלב טוענת שזה לא ממצא תקין ושצריך לחזור על הבדיקה . מה נכון ? תודה רבה

שלום מיכל את צריכה להקשיב לצוות המיקצועי בבית החולים. במידה ובדיקת AABR תקינה אין צורך בבדיקות נוספות כלשהם. יוצאים מהכלל הם ילדים עם סיכון מוגבר לליקוי שמיעה. כנראה שבנך לא נמנה עליהם אחרת הצוות של מכון השמיעה בבית חולים בו הוא נולד היה מזמין אותו באופן יזום לבדיקה נוספת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים