תל קוכלארי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/06/2012 | 18:02 | מאת: גלנה

שלום רב! קוראים לי גלה. ילדה שלי בת 9 חודשים, והיא נולדה עם לקווי שמיעה עמוק דו-צדדי. עכשיו היא מועמדת להשתלה. אנחנו בקרוב נצתרך לבחור איזה שתל אנחנו רוצים. ה-CT היה תקין. סיפרו לנו על שתל,שהוא נגד מים ושלא שמים אותו מאחורי האוזן. האם זה נכון? האם הוא טוב? אולי תוכלו להמליץ לי באיזה שתל לבחור. המון תודה.

שלום לא מוכר לי מכשיר מאין זה. תבברו מידע מהצוות שמציע את הטיפול בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים