נראה לי שעשיתי נזק חמור לאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/06/2012 | 18:43 | מאת: שמעון

לפני יומיים הרגשתי סתימות באוזן ימין. (כשהייתי מושך את האוזן הייתי שומע רגיל). לקחתי קיסם אוזניים הכנסתי אותו עמוק לאוזן (עד שהרגשתי כאב) והוצאתי כמות גדולה של שעווה. כשהוצאתי את הקיסם הרגשתי שאני ממש לא שומע טוב באוזן. הלכתי לבדיקת שמיעה ואמרו לי שאני שומע טוב באוזן שמאל אבל באוזן ימין לא (אמרו שיש לי נוזלים או דלקת) הלכתי לרופאת משפחה והיא הביאה לי אנטיביוטיקה (טיפות לאוזן doxetic) וטיפות לשיכוך כאבים אוטודין. האם יכול להיות שקרעתי אולי את עור התוף? אני בינתיים שם את הטיפות אבל אין חדש בינתיים ראוי לציין שזה לא שזה לא שאני לא שומע בכלל באוזן הזאת אבל אני שומע הרבה פחות טוב וכשאני נוגע באוזן יש לי כאבים לא כל כך חזקים (רק כאשר אני נוגע באוזן). תוכל להגיד לי מה הבעיה וכיצד לטפל בה? תודה רבה!

שלום שמעון עליך לפנות לרופא אאג לבדיקה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים