סטרפ חוזר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/06/2012 | 09:59 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בני בן שנה ותשעה חודשים וסובל מדלקות גרון חוזרות. בחודשיים האחרונים הוא סבל שלוש פעמים מדלקות גרון כתוצאה מחיידק סטרפ A (תוצאות ממשטחי גרון) ונאלץ לטיפול אנטיביוטי. האם ישנן המלצות לטיפול מונע או במקרי הדבקות בטיפול חלופי לאנטיביוטיקה? בהדבקות האחרונה החום נמשך יום אחד בלבד, שירד ללא טיפול אנטיביוטי ולאחר מכן נותר עם ליחה ושיעול. האם במקרה כזה יש צורך בטיפול אנטיביוטי? תודה רבה!

שלום מעט מוזר , דלקות גרון חיידקיות די נדירות בגיל של בנך, מופיע לרוב בגיל 3 והלאה. סביר יותר שמדובר במחלה וירלית במיוחד עם מלווה בשיעול ונזלת. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים