שאלה חשובה לגבי תינוק בן 5 חוד'

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/06/2012 | 09:39 | מאת: מאיה

שלום ד"ר אני גרה בק.שמונה וכאן יש רופה אף אוזן גרון אחד שמגיע פעם בשבוע והתור הקרוב אליו הוא בסביבות ה20 + לחודש הקרוב ,לבן שלי יש מאין הפרשות חומות כהות מהאוזן, שבוע שעבר לקחתי אותו לרופאת ילדים שנתנה לו טיפות דזורן נתתי בערך שלושה ימים והפסקתי ,הוא לא בוכה אבל בלילה אני מרגישה שלא נוח לו הוא זז מצד לצד ונוגע באוזניים ,לכן אחרי שבוע החלטתי לתת מהטיפות שנישארו לי . אז השאלה שלי האם הטיפות יכולות לעזור לי כרגע ? וכמה ימים אני יכולה לתת אותם? וכמה פעמים ביום? ומה זה הנוזל החום כהה שאני רואה יבש בתוך האוזן? איך לנקות לתינוק את האוזניים? תודה רבה וסליחה עלכמות השאלות.

שלום מאיה קשה לי לענות על שאלותך ללא בדיקת הילד. בכל מקרה של אי ודאות תגשי שוב לרופאת הילדים. טיפות דזורן ניתנות 3 פעמים ביום כ 2-3 טיפות כל פעם , משך הטיפול לרוב 5-7 ימים, לא בטוח כלל שיש בו צורך כעת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים