חיידק הסטרפטוקוקוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/06/2012 | 18:23 | מאת: יפעת

שלום רב בני בן 3 ובתקופה האחרונה הו לו 2 מחלות המלוות בחום גבוה פעמיים נעשה משטח גרון ויצא חיובי טופל פעמיים באנטיביוטיקה הרופאה ביקשה לבצע משטח כשהילד לא חולה בוצע משטח לאחר 3 שבועות וגם יצא חיובי-הוסבר כי הילד נשא של החיידק ואני ובעלי התבקשנו גם לבצע משטח לשנינו יצא חיובי כולנו נשאים של החיידק אשמח לשמוע מה המשמעות של זה מה הסיכונים לילד בן 3 ולנו ההורים בנוסף האם יש צורך בטיפול יש לנו תינוקת בת 4 חודשים.מה הסיכונים לגביה בברכה יפעת

שלום יפעת הנושא שנוי במחלוקת. יש הגורסים שטיפול אינטנסיבי בכל בני המשפחה חיוני למיגור החיידק. מאידך אחרים מאמינים שנשא של סטרפטוקוק לא יכול להפתר מהחיידק למרות טיפול אנטיביוטי ממושך וגם אין בו כל צורך כוון שנשאות אינה גורמת למחלה חריפה. כך שניתן לנסות את הטיפול האנטיביוטי לכל בני המשפחה אך התועלת לא ברורה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

22/06/2012 | 17:26 | מאת: צחי

מה שלומך?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים