8 חודשים אחרי ניתוח כפתורים - אטמי אזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/06/2012 | 10:32 | מאת: אסנת

בוקר טוב, בתי בת החמש וחצי עברה ניתוח הסרת שקדים והכנסת כפתורים לפני כשמונה חודשים. היינו בכמה ביקורות הכל טוב והכפתורים במקום. כעת היא מבקשת לשחות. בביקורות האחרונה לפני כמה ימים אישר הרופא כניסה לבריכה עם אטמים. רציתי לשאול אם כדאי ורצוי ללא עוררין שאקנה לה אטמים ע"פ התאמה או ניתן לקנות אטמים רגילים לילדים בכל חנות פארמה - ללא התאמה אישית. היא לא צוללת הרבה בבריכה אבל אשמח לפעול לפי המלצתך. בברכה, אסנת

שלום אסנת במידה והילדה לא שחיינית מקצועית אטמים רגילים יספיקו בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים