הסרת כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/06/2012 | 23:12 | מאת: גלית

שלום, בני בן 4 עבר לפני כשנתיים ניתוח כפתורים, עד היום הכפתור באוזן אחת מסרבת לצאת, הרופא המליץ להסיר בהרדמה מלאה, אני חוששת מאוד שוב להרדים את הילד, האם יש אפשרויות אחרות מלבד הרדמה בבית חולים - אודה לתשובתך .

שלום גלית. הפעולה כרוכה בכאב ולכן רצוי לעשותה בהרדמה מה עוד שתזוזה של הילד תוך כדי הפעולה יכולה לגרום לסיבוכים פוטנציאליים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים