בכי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/06/2012 | 18:55 | מאת: מאיה

שלום, תינוקת שלי בת שלושה חודשים. בשבוע אחרון יש לה בכי היסטרי מדי פעם במצב שכיבה .כשאני מרימה אותה היא לפעמים נרגעת, אבל כשאני מנסה להשכיב אותה שוב היא בוכה. היא קצת מצוננת, לא נמצאה דלקת אוזניים, קצת נזלת. מדובר בתינוקת רגועה. מה יכולה להיות הסיבה לבכי? האם כואב לה משהו? תודה.

שלום מאיה יכולות להיות סיבות מרובות לכך ובגיל הזה קשה מאד לבודד את הסיבה. בדיקה אצל רופא הילדים זאת נקודת התחלה טובה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים