עור תוף משוך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/06/2012 | 09:42 | מאת: עוז

שלום, בבדיקה שנערכה לבתי בת העשר , נמצא כי עור התוף בשתי האוזניים דבוק לאחור, כאשר התבקשה לנפח , או לפמפם לא נצפתה תנועה של עור התוף ולכן האבחנה הנל. נאמר לנו כי לא בטוח שניתוח כפתורים יעזור במצב זה, שאלתי האם יש דרך לגרום להפרדה או תנועה של עור התוף ומהן הסכנות או הסיבוכים שיכולים להופיע במצב כזה

שלום עוז קשה לי לתת לך עצות ללא בדיקת הילדה. ניתוח כפתורים יכול לעזור גם אם לא נראית תנועה של עור התוף בבדיקה. זה יהיה כנראה הצעד היותר פשוט. חשוב מאד לבצע בדיקת שמיעה וטימפנומטריה לפני קבלת ההחלטות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים