אוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/06/2012 | 23:47 | מאת: גל

שלום דר רציתי לדעת מה קורה במידה ונכנסת חתיכת פלסטיק קטנה ודקה לתוך האוזן. היא נשארת שם? מתכלה? עלולה לפגוע בטוח הרחוק באוזן. לפני הרבה זמן נכנסה לי חתיכה של משו שקוף דמוי פלסטיק או חומר פשוט אחר וניסיתי להוציא עם פינצטה ולא נראה לי שהצלחתי. אין הפרעות או משהו כזה סתם רציתי לדעת מה קרה עם זה. תודה

אז תלך להבדק. פלסטיק לא מתכלה ויכול לגרום לתהליך זיהומי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

05/06/2012 | 20:42 | מאת: גל

הקטע שאני לא בטוח שזה פלסטיק. זה קרה לפני שנה ויותר אם אני לא טועה וגם אני לא זוכר באיזה אוזן ולא היו שום סימפטומים מאז ואין הבדל בין השמיעה באוזניים. מה לדעתך קרה, זה יצא כבר מהתעלה בלי ששמתי לב עם הזמן? יכול להיות שזה נכנס לעור התוף? או שזה עוד שם?? תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים