ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/06/2012 | 21:00 | מאת: שירה

בני בן 3 עבר ניתוח כפתורים לפני כשבועיים. היום באמבטיה הוא השתולל נפל לו האטם מהאוזן והוא הכניס את הראש למים. האם זה נזק וודאי? ניתוח חוזר?

שלום שירה אל חשש אין כל נזק. ישנם רופאים רבים (ואני בתוכם) שבכלל לא ממליצים על אטמים באמבטיה. במקרה הגרוע ביותר יתפתח תהליך זיהומי באוזן, אשר מטופל בטיפות וחולף ללא בעיות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים