ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/06/2012 | 18:35 | מאת: מיכל

בני בן ה-4 ו-4 חודשים נמצא במעקב שמיעתי מאז הולדתו, לפי התשובות הוא שומע מתחת לנורמה , סובל מנוזלים באוזניים ואודם ,היה בטיפול אצל קלינאית תקשורת,בבדיקה האחרונה מה-29.5 נרשם LT/RT MILD COND.H.L/ S.R.T LOTO RT 25 LT 35. הומלץ לנו ניתוח כפתורים +שקד מוגדל להסיר. לפי מה שרשום האם צריך ניתוח ?

שלום מיכל בהחלטה על ניתוח נכללים מספר גורמים: משך ליקוי השמיעה והנוזלים, נהוג לחכות לפחות 3 חודשים מהגילוי כוון שבחלק גדול מהילדים יש שיפור עצמוני. חומרת הליקוי סף שמעליו ממליצים על ניתוח הוא 30 דב. מצב הדיבור האם מעוכב , מעוות במידה וכן ניתוח רצוי בהחלט. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים