נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/05/2012 | 22:40 | מאת: קרן

שלום, בני בן ה3 ועשרה חודשים עבר 3 פעמים בדיקות שמיעה, הבדיקות לא יוצאות תקינות ,רופא אף אוזן גרון המטפל אמר שיש נוזלים באוזניים, עברנו טיפול ובבדיקה שנערכה כעבור כמה ימים הרופא אמר שהכל תקין אך כעבור חודשיים בבדיקת שמיעה נוספת שוב לא יצאה תקינה ושוב חזרו הנוזלים ,מה צריך לבדוק וממה נובעים הנוזלים?

שלום קרן חסרים פרטים מרובים במכתבך. רצוי שתחזירי לרופא אאג שעוקב אחריו ולו כל המידע הרלוונטי. לרוב מספיק מעקב בלבד ואין צורך בשום טיפול נוסף. זה כמובן תלוי במידת ליקוי השמיעה ומשכו בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים