כאב באוזן המקרין לצאוור

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/05/2012 | 09:02 | מאת: מיטל

ד"ר שלום, מזה כ 3 חודשים שאני "סובלת" ועוד לא ברור ממה. זה התחיל בדלקת בעצב של האוזן קיבלתי אוגמנטין לשבועיים, אחר כך חליתי בדלקת בגרון שוב אוגמנטין שבועיים אחרי הכל שוב כאב באוזן ואז הגעתי למומחה א.א.ג שטענה שבכלל האוזניים נקיות ואין כלום קיבלתי אוטפן לא עזר הייתי אצל נירולוג שלל הכל, הייתי אצל אורטופד שהפנה אותי לפיזוטרפיה שלא כל כך עזרה, עשיתי צילום עמוד שדרה וצוואר יצא תקין, עשיתי אולטראסונד צווארי יצא תקין, בדיקות דם מקיפות תקינות. הכאב הוא כאילו מתוך האוזן עובר, זה כאב שמשתנה הוא לא קבוע, פעם מקדימה של האוזן, פעם מאחורה של האוזן, מקרין לצוואר פתאום לכוון הראש. הכאב הוא בעיקר מציק ובתקופה האחרונה התחיל להטריד, ז"א איך יכול להיות שזה קיים אבל לא מוצאים כלום. כולם מכוונים אותי לשריר שנתפס או אולי בכלל בעיית מפרק הלסת. אני כל מה שאני יכולה לחשוב זה שיש לי איזה גידול ולא עולים על סה. ביקשתי CT אבל גם אורטופד וגם רופא משפחה ורופאת א.א.ג אמרו שאין צורך ושלא נמצא שום ממצא שכדאי לי ללכת לעשות בדיקה ברמת קרינה מטורפת שכזאת. אשמח ככה טיפה לאיזה זריקת הרגעה, הכוונה לאיזה בדיקה עלי ללכת שעוד לא הלכתי. תודה רבה וסליחה על האורך פשוט כבר בייאוש ובפחד!

שלום מיטל קשה לי לתת לך הכוננה ללא בדיקה. אולי בדיקת רופא שיניים או פה ולסת יכולה לעזור. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

31/05/2012 | 12:22 | מאת: מיטל

היי ד"ר, תודה על תגובתך. היום שוב הייתי אצל אורטופד ששלח אותי לצילום CT הוא טוען שבטוח זה ייצא תקין כי אין שום ממצא חשוד. עצם המילה CT עושה לי לא טוב בכלל. הייתי שמחה לקבל ממך גם המלצה לרופא פה ולסת, אני בכלל לא יודעת למי עלי לפנות. תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים