ניתוח כריתת שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/05/2012 | 12:42 | מאת: ורד

שלום .. הבן שלי בן 3 שנים בצילום נזופרינקס נמצא שהוא סובל מתפיחות ברקמות הרכות והיצרות תעלת האוויר.והוא צריך לעשות ניתוח לכריתת שקד שלישי.. איך אני יכולה לבחור ברופא מומחה לניתוח? אני מאוד מפחדת בגלל גילו ומכל הניתוח .. האם יש סיכונים לניתוח ..

שלום ורד ראשית תחזרי לרופא שהפנה אותך לצילום בכדי שתחליטו ביחד האם יש בכלל צורך הניתוח ואז גם לדבר על הסיכונים. זהו אחד הניתוחים הנפוצים ברפואה, נעשה באישפוז יום וסיבוכיו נדירים למדי. רופא ניתן לבחור במערכת הפרטית (ביטוחים משלימיים וחברות ביטוח) או לפנות לרפואה הציבורית לאחת ממחלקות אאג הפרוסות בארץ בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים