פצע כרוני באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/05/2012 | 04:52 | מאת: חן

יש לי פצע כרוני באוזן ימין לרוב פצע מחוץ לתעלה ליד על האפרקסת ממש ליד מבחוץ בהתחלה הוא כאב רק שנגעתי בו או לעידו ועכשיו הוא כואב גם בלי מגע וגם התחילו לי כאבי גרון באותו צד בצד ימין .. יש טיפול שאני יכולה לעשות עם זה משהו? דרך אגב אני בת 16 ויש לי את הפצעים האלו מעל שנתיים שהולכים ובאים לי באוזניים ואני סובלת פעם בחודשיים מדלקת גרון

שלום חן נשמע כמו בעיות של עור האפרכסת . רצוי לפנות לרופא עור או אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים