ריח חריף ונזלת ירוקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/05/2012 | 09:22 | מאת: נעה

לבתי בת ה-3.9 יש ריח חריף מאד של נזלת וכן הרבה נזלת ירוקה. נמשך כבר הרבה מאד זמן. עשינו משטח אף נתנו טיפול אנט' והריח חזר. היינו אצל רופא אאג ויש חשד לגוף זר. מה הפרוצדורה כרגע?במה זה כרוך?הרדמה?

שלום נעה החשד לגוף זר עולה כאשר יש נזלת חד צידית ממושכת. רצוי לבצע שאיבה של הנזלת במרפאה ובדיקהש ל האף במידה ויש גוף זר חשוב להוציאו, עקב גילו של הילד קרוב לודאי שיהיה צורך בהרדמה כלשהי. אבל לפני שמחליטים על הרדמה יש מקום לבדיקה במרפאה. יכולות להיות סיבות אחרות לנזלת ממושכת, שכיחות הרבה יותר כגון שקד שלישי מוגדל ופעיל . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

14/05/2012 | 12:44 | מאת: נעה

מציינת בנוסף שהיא צרודה לעיתים קרובות. האם יכול להיות קשור?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים