בן 3 סובל מדלקות חוזרות בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/05/2012 | 11:16 | מאת: יעל

בני בן ה 3 סובל מגיל קטן מכאבי גרון , רוב המקרים מדובר בוירוס ולא בחיידק או בדלקת , מדובר במקרה כרוני של פעם בחודש לערך , האם מומלץ לעבור ניתוח כריתת שקדים?

שלום יעל לא ברור האם כאבי גרון הם בכלל על רקע זיהומי. במידה ואין חום גבוה קושי ניכר בבליעה ומשטחי גרון חיובים ניתוח הוא לא הפתרון. בכל מקרה ניתוח כריתת שקדים הוא התוויה יחסית במקרים של דלקות שקדים חיידקיות ואינו חובה אלה בה לשפר את איכות החיים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים