דלקת גרון לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/04/2012 | 20:26 | מאת: דניאל

שלום וברכה. ביתי בת 3. במשך כשלושה ימים היא סובלת מחום (שלעיתים הגיע ל40) שותה מעט מים ולא אוכלת כלל. הלכנו לרופאה של מלר"ם הרופאה לא לקחה משטח היא רק העיפה מבט בגרון ונתנה מוקסיפן ל10 ימים. אני מאוד מודאג מזה שביתי לא אוכלת כלום. היא באפיסת כוחות מוחלטת כל היום רק ישנה. האם יכול להיות שצריך קצת יותר ממוקסיפן. התסמינים לא חריפים מידי? תוך כמה זמן המוקסיפן אמרו להשפיע והיא תוכל לאכול? תודה רבה תודה רבה

שלום דניאל. מוקסיפן זאת אנטיביוטיקה טוב לדלקת גרון חיידקית. ההשפעה תוך 48-72 שעות. חלק לא מבוטל מהדלקות גרון הם וירליות, במקרים אלה לאנטיביוטיקה אין כל השפעה ומחכים להבראה טבעית מהמחלה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים