דלקות אוזניים בת 6

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/04/2012 | 11:00 | מאת: אלה

ביתי סובלת מדלקות אוזניים מאז היותה בת חצי שנה. בשנה וחצי הראשונות הגיעו בתכיפות רבה יותר (כמובן שביתר אינטנסיביות בעונת החורף) ומאז מידי פעם, בעיקר כאשר מגיעה הצטננות. האם בגיל הזה עדיין צפויות להופיע דלקות? האם לדעתך הנושא דורש בירור יותר מעמיק? בתודה על ההתייחסות, אלה

שלום אלה בגיל 6 שנים, לרוב כמות הדלקות יורדת. זה עדיין לא אומר שלבתך הפרעה חיסונית או בעיה אחרת קבועה. רצוי להבדק אצל רופא אאג בין הדלקות בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 057-9955355 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים