ניתוח שקדים לבן 28 ע?י אאג ילדנם

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/03/2012 | 18:44 | מאת: אביב

החלטתי לכרות את השקדים לגמרי. לא לבצע השטחה שאולי לא תעלים את הריח. האם רופא אאג ילדים שמנתח בדרך כלל רק ילדים מתאים לבחור בגילי? ואם המטרה היא להוריד אה אחז של רקמת שקד,מומלץ קובליישן או שיטה אחרת?יש הבדל ביכולת של אחת השיטות לבצע הסרה מלאה של הרקמה של השקד?

29/03/2012 | 21:40 | מאת: נועם

שכריתה מלאה של השקדים מלווה בסיכון לדימום שמסכן חיים.בגלל הקשר של השקדים לורידים שמגיעים מהעורק הראשי. הוא אמר שאני אצטרך הרבה לשכנע אותו כדי לעשות כריתה מלאה ולא חלקית. הוא טען שהכריתה החלקית מגיעה ל95 אחוז,אבל עדיין תשאר רקמת שקד. מה דעתך?האם כל כך מסוכן לעשות כריתה מלאה?זה ממש חשוב לי כי אני לא רוצה להתאכזב שוב.והאם קובליישן זה המכשיר המתאים גם לכריתה מלאה. המון תודה,אני סומך עליך אז אני חייב לברר איתך

כל רופא והשיטה המועדפת עליו. ניתן לבצע כריתה מלאה בקובלשיין אך מאבדים בכך את כל יתרונות השיטה (שכוללים כאב מופחת וסיכון מופחת לדמם) ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים