דלקת באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/03/2012 | 09:15 | מאת: לימור

שלום, לבן שלי, בן שנה וחודשים, שוקל 11.8 יש דלקת באוזן והרופא ילדים נתן לו מוקסיפן 250 9 CC פעמים ביום למשך 10 ימים. ואני קצת מוטרדת ממתן האנטיביוטיקה בכלל ומהמינון. זאת פעם ראשונה שהוא מקבל אנטיביטיקה. האם אפשר לטפל בדלקת באוזניים ללא אנטיביוטיקה? אם התחלתי את הטיפול האם חייב להשלים את הטיפול? תודה.

שלום לימור בגיל של בנך נהוג לטפל באנטיביוטיקה. מעל גיל שנתיים ניתן להשות או אפילו להמנע מטיפול אנטיביוטי אך זאת בתנאי שיש מעקב צמוד וטוב ע"י רופא הילדים. מאד רצוי להשלים טיפול שהותחל וזאת למנוע זנים עמידים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים