דלקות גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/03/2012 | 12:22 | מאת: ליאת

שלום, בני בן 5.5 לפני כשלושה שבועות היה חום גבוה עשינו משטח גרון והיה סטרופטוקוקוס A והרופא נתן אנטיביוטיקה ל 10 ימים מוקסיפן ביום ה 13 הילד לא הרגיש טוב ולא היה חום עשינו משטח והמשטח יצא חיובי הרופא נתן שוב מוקסיפן ובסיום הטיפול עשינו משטח ויצא שוב חיובי איך מטפלים בזה תודה רבה ליאת

שלום ליאת יתכן והילד נשא של סטרפ ואז לא תהיה אירידיקציה של החיידק והוא תמיד יופיע במשטחי גרון. במקרים אלה מטפלים רק במחלה חריפה. בנוסף יתכן וההדבקה מגיע מאחד מבני המשפחה אשר יכול להיות נשא, לכן רצוי אולי לבדוק את בני המשפחה האחרים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים