טיפות אוזניים - למה לא לתת את כל המנה בפעם אחת?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/03/2012 | 18:26 | מאת: אורלי

שלום רב לביתי בת השנה אובחנה דלקת אוזניים, קניתי טיפות דקס אוטייק לפי מרשם הרופאה קיבלתי הנחיות לתת לה 2 טיפות כפול 3 פעמים ביום. ושאלתי היא כזו: האם ניתן לנצל הזדמנות שבה היא ישנה ולתת לה את כל המינון? כלומר לטפטף לתוך כל אוזן 6 טיפות וכך גם לחסוך ריבים ובכיות בהמשך.... תודה מראש אורלי

שלום אורלי לא ניתן להסתפק במנה חד יומית. לכל תרופה משך השפעה. טיפות אוזניים משפיעות לרוב 6-8 שעות ולכן יש לחזור על המנה 3 פעמים ביום. זה בדיוק כמו שמנה בודדת של אקמול לא תתן מענה לכל היום בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים