לאחר ניתוח מסטואידקטומיה ואנדואיד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/03/2012 | 19:28 | מאת: יפית

בתי לפני שבוע עברה ניתוח לאחר כולסטטומה כרונית באוזן ושקד שלישי מוגדל.ההתאוששות היתה טובה והיא שוחררה לביתה; סיימה את האנטיביוטיקה וכעת באזור הניתוח יש הפרשה נוזלית שצבעה צהוב- כתום ומלווה בריח. האם זה תקין או זוהי הפרשה מוגלתית הדורשת התייחסות רפואית?! (הביקורת והמעקב יערך בעוד מס' ימים)מצפה לתשובה דחופה, יפית.

שלום יפית זה לא תקין ויש צורך בבדיקה אצל הרופא המנתח בהקדם. כנראה שיש זיהום בפצע הניתוחי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים