ניתוח שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/03/2012 | 11:20 | מאת: הורים מודאגים

הילד שלנו בן הכמעט שנתיים היה מנוזל מאד בשבוע האחרון עקב הנזלת לא הצליח לישון , הנשימות היו כבדות והיה נראה שקשה לו לנשום בשכיבה הוא ישון במצב דומה ל Tripod Position, כשהיינו אצל הרופאה היא אבחנה שיש לו נוזלים באוזניים ושהשקדים כמעט מתנשקים ולכן שלחה אותנו לרופא א.א.ג ביצענו צילום רנטגן שהראה שהשקד השלישי גדול בצורה ניכרת ונאמר לנו שיש צורך בניתוח, לפני כמה חודשים הייתי אצל רופא א.א.ג כאשר לא היה תופעה של נזלת והילד הרגיש טוב אבל נוחר בשינה (לא היו הפסקות נשימה) והוא אמר לנו שהוא לא ממליץ כרגע על ניתוח, ולכן אנו מבולבלים , האם יתכן שהתופעה החמירה, או שהדבר נובע רק עקב הצינון, האם כדאי עוד לעקוב אחריו או שעדיף לנתח, לתשובתך המהירה נודה.

שלום במידה וההחמרה בתלונות היא רק בשבוע האחרון והופיעה בעקבות מחלה חריפה רצוי להמתין, יתכן ותהיה הטבה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים