בדיקת סיב אופטי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/03/2012 | 15:14 | מאת: רונית

ביתי בת 8 חודשים וצריכה לעבור בדיקה בסיב אופטי של דרכי הנשימה. אני מודאגת עד מוות. זה כואב? זה נעשה בהרדמה? היא לא תתנגד? כמה זמן זה אורך? הרופא לא נתן לי פרטים ואני כ"כ דואגת.... תודה מראש

שלום רונית הבדיקה לא נעשית בהרדמה לגבי הכאב קשה לדעת כוון שהילד צורח, כנראה בעיקר עקב ההחזקה. הבדיקה קצרה למדי בסביבות דקה ולאחריה הילד נרגע די מהר בידי ההורים. הסירי דאגה מלבך זאת בדיקה שגרתית לרופאי אאג ילדים והילד חוזר לאיתנו באופן מיידי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

03/01/2013 | 23:14 | מאת: אייל

שלום לכולם, רציתי להביא לידיעת כל החוששים שאני גם חששתי מאוד לפני הבדיקה,וב'ה התברר לי שהבדיקה אינה כרוכה בכל כאב ,מהירה ופשוטה! אין ממה לדאוג . רק בריאות !

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים