גרוד באזן- תינוק בן 10 חדשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/03/2012 | 11:12 | מאת: יהודית

שלום , נכדי בן 10 חדשים. לאחרונה הבחנתי כי הנו מגרד באזנו השמאלית, מבחוץ ובפנים. הוריו החליטו שהוא עושה זאת כשהוא עייף. בשבוע שעבר עת ביליתי עמו מספר שעות, וגם כשהיה עייף, הוא לא גרד כלל. ההורים לא כל כך ששים ללכת לבדיקה. מה יכול לגרום לגרוד באזן?

הרבה דברים: פקק שעוה, אקזמה עורית, זיהום בתעלת שמע חיצונית צריך לבדוק אותו בזמן הדלקת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים