חצוצרת השמע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/03/2012 | 09:03 | מאת: 3505

שלום,אני סובלת מכאבי אוזנים חוזרים ונשנים מומחה אא"ג איבחן שיש לי תעלה צרה מאוד(תעלת השמע) שדבר זה יוצר לחץ על האוזן התיכונה גורם לי לסתימות באוזן וכאבים על כך. האם יש משהו שניתן לטפל בכך?הרופא אמר בגלל שזוהי בעיה מולדת אין מה לעשות אך קשה לי לקבל זאת ולחיות את שארית חיי עם כאבים וסתימות באוזן! תודה רבה

שלום הטיפול במצב זה מוגבל יחסית. צריך לבצע בדיקה יסודית של האוזן וחלל האף האחורי וטימפנומטריה. רק אז ניתן לתת התייחסות לגבי טיפול אפשרי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים