נחירות ונזלת כרונית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/03/2012 | 12:15 | מאת: לידן

ד"ר גורדין שלום, בתי בת השנה וחודשיים סובלת מתחילת החורף מנזלת כרונית, מאז שהחלה הנזלת היא גם נוחרת ולא ישנה טוב. היינו אצל מספר רופאי ילדים שטענו שהכל מחלה ויראלית והנזלת יכולה להימשך גם כל החורף. האם הגיוני? יש לנו תור לרופא אאג, אבל יש זמן עד אז...

08/03/2012 | 12:25 | מאת: לידן

יש לציין כי לפני הצינון הראשון לא נחרה כלל וישנה כל הלילה.

שלום לידן נזלת אכן שכיחב תינוקות במיוחד בחודשי החורף ובילדיםש הולכים לגן. בשלב ראשון ניתן לנסות טיפול בתרסיס מי מלח ומכשיר אדים לשינה. במקרים הקשים יותר יש טיפול תרופתי נוסף מקומי או במתן דרך הפה שניתן להשתמש. לעיתים הסיבה היא פעילות יתר של הקשד השלישי. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים