שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/03/2012 | 17:53 | מאת: גלית

שלום דוקטור, תוכל להסביר לי מה זה אינטרפון? ולמה זה היה טיפול מקובל בעבר וכיום כבר לא?בגלל שהוא פחות יעיל?

שלום \כפי שציינתי אינטרפון זאת תרופה אנטיוירלית לא ספציפית לוירוס מסוים. היעילות שלה נגד וירוס הפפילומה אינה גבוה במיוחד. כיום התרופה המובילה לפפילומות של מיתרי הקול היא CIDOVODIR שניתן בהזרקה לתוך הנגע . אך באופן כללי הטיפול התארופתי נשמר למקרים העקשניים והחוזרים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים