פפילומות במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/03/2012 | 15:50 | מאת: גלית

לאח שלי בן השנתיים נימצאו 7 פפילומות במיתרי הקול,הוא עבר את הניתוח ואת הטיפולים ברוסיה והרופא נתן מרשם להזריק כול יום תרופה בשם "רופירון" האם מוכר לך התרופה הזאת?

שלום גלית לא מכיר את התרופה בשם הנ"ל. כנראה זה סוג של אינטרפון. זה היה פעם טיפול מקובל כיום כבר לא, יש טיפולים אחרים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

07/03/2012 | 16:03 | מאת: גלית

שלום דוקטור, תוכל להסביר לי מה זה אינטרפון? ולמה זה היה טיפול מקובל בעבר וכיום כבר לא?בגלל שהוא פחות יעיל?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים