סטרפטוקוק A - חיובי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/03/2012 | 18:53 | מאת: מיה

בני בן ה 4 נבדק לפני יומיים במשטח גרון ונמצא חיידק. כעת מרגיש טוב, ללא חום, או גרון "מלא", אפשר להגיד שהוא עייף מעט יותר מהרגיל. האם צריך לחזור לרופאה לקבלת אנטיביוטיקה או שאפשר להניח כי אכן הבריא?

שלום מיה לא הבנתי מדוע נלקח משטח גרון מלתחילה. האם סבל מתסמינים של מחלה חריפה (חום גבוה כאבי גרון וקושי בבליעה). במידה וכן בהחלט רצוי לקחת טיפול אנטיביוטי. במידה ולא אין צורך בטיפול (אז גם נטילת המשטח די מיותרת) בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים