מערכת חיסונית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/03/2012 | 11:21 | מאת: דור

שלום, אני לא יודע למה אבל אני מתקרר יותר מאחרים, רק מזה שאני יחף אני מצטנן, מתי שיש רוח קצת אני מצטנן. ועכשיו הייתי בטיול לירושלים והייתי חולה כמעט כל הטיול, ואתמול היו לי כאבי ראש, רציתי להקיא, השתעלות, מצונן, לא היה לי חשק לעשות שום דבר, וגם חלק מזה יש לי גם עכשיו. אז יש אפשרות שהמערכת החסיונית שלי פחות חזקה משל אחרים? ואם כן, איך אפשר לבדוק את זה?

שלום דור בהחלט יתכן שיש לה יותר נטיה לזיהומים. ניתן לפנות לרופא אלרגיה שלרוב מתעסק גם עם מערכת החסיון לברור ראשוני שכולל בדיקות דם שונות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים