חוסר שקט בלילה בעקבות מים באזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/02/2012 | 11:51 | מאת: גנית

אריה שלום, הבן שלי בן שנה וחודשיים, סבל לפני כשלושה שבועות מדלקת אזניים וטופל באנטיביוטיקה. בשבוע וחצי האחרונים הוא אינו שקט בלילות, לא אוכל את הבקבוק שלו לפני השינה. הרופאה אמרה לנו שזה כתוצאה ממים באוזניים ונתנה לנו פנסטיל טיפות לייבוש ומשכך כאבים לאזניים. עדיין יש לו מים באזניים והוא ממש ערני בלילות וגם מתקשה לישון. מה ניתן לעשות? האם זה אכן יכול להיות כתוצאה מהמים באזניים? הרבה תודה

שלום גנית מאד לא סביר. נוזלים באוזניים יכולים להיות קיימים אצל ילדים חודשים ושנים והם לא יתלוננו כלל בטח לא על כאבים. אני לא יודע מה הסיבה לאי שקט. האם הטיפול במשכך כאבי באמת עוזר ? לטיפות פנסטיל אין כל יעילות לגבי נוזלים באוזניים בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים