ניתוח שקד שלישי בתינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/02/2012 | 13:10 | מאת: איילת

שלום, בני בן שנה וחצי ומוזמן לניתוח להוצאת השקד השלישי, ב 22.3.12. מה הסיכונים? האם ניתן לטפל בדרך אחרת חוץ מניתוח? אתמול עשינו לו בדיקת שמיעה לבקשת הרופאה, ונמצא כי ישנה ירידה בשמיעה ובתוצאות רשום כי הוא אינו מגיב כמו שצריך. מה עושים במצב כזה? הרופאה אמרה שבמידה וזה מה שהבדיקת שמיעה תראה יהיה צורך בתהליך נוסף בניתוח. מהו? אנא תשובתך בהקדם... תודה

שלום איילת ראשית את כל השאלות הנ"ל את צריכה לשאול את הרופאה המנתחת. היא בדקה את הילדוראתה את בדיקות העזר והמליצה על הטיפול הנבחר. ניתוח לכריתת השקד השלישי נעשה בהרדמה כללית דרך הפה. לרוב הכאב מזערי לאחר הניתוח יכול להיות דמם קל מהאף וריח רע מהפה בסמיכות לניתוח. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים