Strep.pyog.gr.A

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/02/2012 | 12:32 | מאת: לילו

שלום רב, הבן שלי בן שנתיים ועשרה חודשים. עשינו לו אתמול משטח גרון והתוצאה שקיבלנו היום-Strep.pyog.gr.A הוא היום ללא חום רק בלי הרבה תאבון- האם צריך אנטיביוטיקה? (כי יש המון חילוקי דעות לאנטיביוטיקה לגיל הזה) אשמח לחוות דעתך. תודה.

שלום מדוע נלקח משטח גרון מלתחילה אם לא היה חום ? במידה והמשטח נלקח בעת מחלה חריפה (ז"א חום גבוה קושי ניכר בבליעה וכאבי גרון) אזי רצוי לתת כיסוי אנטיביוטי. במידה והמשטח נלקח ללא עדות למחלה חריפה אזי מדובר בנשאות וכאן כבר הנושא מאד שנוי במחלוקת. יש הממליצים לתת טיפול אנטיביוטי בכל מקרה, אני לא ביניהם. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים