נזלת מימית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/02/2012 | 18:26 | מאת: יושי

ביתי בת 8, החל מיום רביעי חולה. מיום רביעי העלתה חום לערכים של 39.6, אך בדיקת רופא לא העלתה כלום...וירוס. מלווה לכל הימים האלה נזלת מימית. היום ירד מעט החום ל-37.5 אך נראית עדיין מאוד חולה עם נזלת מיימית ותחושה כללית רעה. האם הנזלת המימית סבירה? מה ההשערה?

שלום יושי. תיאור מתאים לנזלת ממקור וירלי. לרוב חולף תוך פרק זמן של שבוע בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים