מה לעשות????

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/02/2012 | 22:58 | מאת: אפרת

שלום, הייתי אצל רופאת אוזניים עקב חוסר שמיעה באוזן ימין(45 ו80 דיציבלים). ב1993 עברתי נתוח סגירת עור התוף ומאז השמיעה גרועה. בבדיקה השבוע הרופאת אוזניים כתבה:"אוזן ימין-אטלקטזיס כמעט טוטלי של התופית כמו נקב כמעט טוטלי. הפטיש בולט ומתחתיו תופית דבוקה לפרומונטוריות,כיס משיכה אטיקלי,קדמי ואחורי,קצה לא נראה.אוזן נקיה ויבשה". בגדול אני סובלת פעם בחודשיים מדלקת באוזן ימין ולפעמים מחוסר שיווי משקל-אני לא יודעת אם זה קשור. היא נתנה 2 אופציות: 1. מכשיר שמיעה BABH 2.ניתוח ואמרה שהוא מסובך בעקבות מצב האוזן שלי. מה התשובה שלה אומרת??????? מה אתה ממליץ לעשות???? אני מפחדת!!!

שלום אפרת לא ניתן לתת לך עצות כלשהם ללא בדיקתך. ניתוח BAHA יטפל בהפרעת השמיעה אך אינו מטפל בשקיעת עור התוף וכיס הרתיעה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים