אנגינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/05/2008 | 16:26 | מאת: דנה

הבן שלי בן 8 חודשים חטף אנגינה פעם 1 במשך שבוע חזר לגן חטף שוב הפעם בלי נזלת עם קושי עצום וכאבים בבליעה ראיתי כמה נקודות בגרון אמרו שזה וירלי איך אפשר לדעת אם זה חוזר על עצמו שזה אכן ויראלי ולא איזשהוא חידק הוא אמנם חוסן נגד דלקת ריאות צריך לקבל עוד דחף 1 בגיל שנה אבל אנגינה חוזרת על עצמה אולי היה זקוק לטיפול אנטיביוט י בכלל?

29/05/2008 | 12:07 | מאת: ד"ר עדי בירון

אכן לא פשוט לדעת בבטחה אם מדובר בחיידק או בנגיף. עם זאת בגילו רוב זיהומי השקדים הינו נגיפי (ויראלי). דר' עדי בירון מנתח מומחה אאג ילדים לקביעת תור: 09-8664949

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים