צבע אדום מתחת ללשון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/01/2012 | 12:09 | מאת: ענת

בתי בת שנה וחצי. בימים האחרונים מריירת הרבה. פעם אחרונה שריירה כך יצאו אצלה שיניים טוחנות. היום שמתי לב כי האיזור מתחת ללשון שלה בצבע אדום עז בניגוד לשאר הפה שבצבע ורוד. אוכלת כרגיל. האם יש סיבה לדאגה?

שלום ענת קשה לי להתייחס ללא בדיקתה אך קרוב לודאי שמדובר במראה תקין, אולי כלי דם. רצוי להבדק אצל רופא הילדים או אאג בכל מקרה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים