קליק מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/01/2012 | 15:30 | מאת: יעל

שלום רב, בעת שקינחתי לבני בן ה-4.5 חודשים את האף הוא התנגד ופתאום נשמע מעין קליק מהאף שלו ואני חוששת האם ייתכן שנפגע?מה עלי לעשות?האם יש סימנים שלפיהם אוכל לדעת האם אכן משהו נפגע? תודה יעל

שלום יעל מאד לא סביר שנגרם נזק כלשהו. העצמות והסחוסים של תנוקות רכים ואינם נוטים להשבר גם כאר מופעל כח רב מאד כתוצאה ממכה או חבלה. את יכולה לפנות לרופא הילדים להפגת החשש שלך אך כאמור הסבירות לפגיעה מזערית ביותר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים