כאב גרון חזק במיוחד.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/01/2012 | 15:13 | מאת: אירית

אני שבוע עם כאב גרון חזק במיוחד.ללא חום.עם תחושה של רצון להרטיב כל הזמן את הגרון. ללא דלקת (ללא נקודות לבנות)אך עם ליחה. במשטח הגרון יצא פלורה רגילה. הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה אך עברו כבר יומיים ואין שיפור.מתעוררת בלילה עם כאב מהתיבשות הגרון.בימים הקרובים אין רופא מומחה פנוי בקופת החולים.

שלום אירית אני לא יכול לענות לשאלתך ללא בדיקתך. תפני לרופא אאג הפנוי. במידה ואין כאילו והסבל נמשך תמיד קיימת אופציית המיון בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים