תוך כמה זמן אמורה להשפיע מוקסיפן על דלקת גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/01/2012 | 17:51 | מאת: מור

בתי בת 8, קבלה מוקסיפן לטיפול בדלקת גרון. הספיקה לקחת כבר 5 מנות של המוקסיפן אבל עדיין אין שום הקלה בכאב. אפילו אקמול או נורופן לא מקלים על כאבי הגרון שלה. יכול להיות שהתרופה עדיין לא השפיעה? אמא מיואשת מאוד.

שלום מור דלקת גרון יכולה להיות וירלית ואז לאנטיביוטיקה אין השפעה כלל. בכל מקרה גם טיפול אנטיביוטי במחלה חיידקית מקצר את מהלך המחלה רק ביממה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים