דלקת אוזניים לילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/01/2012 | 13:11 | מאת: סימה

שלום עמית, בתי בת שנתיים וחצי סובלת בממוצע כל חודשיים מדלקות אוזניים האם מומלץ לבצע נתוח כפתורים או שהבעיה מסתדרת עם הזמן ?

שלום סימה תדירות הדלקות יורדת עם הזמן. ניתוח כפתורים מומלץ כאשר יש מעל 5-6 דלקות בשנה הגורמות להפרעה באיכות החיים של הילד וההורים. במידה והתדירות נמוכה יותר רצוי לחכות כוון שזה ילך וישתפר עוד יותר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים