ETF שלילי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/01/2012 | 19:09 | מאת: יפעת

שלום רב, אני אודיולוגית. לפני מספר ימים ביצעתי בדיקת שמיעה לילד הסובל מCMV, ובנוסף עבר ניתוח כפתורים. טימפנומטריה וAC התאימו, וPVT היה גדול- מה שמעיד כי הכפתור עודנו פתוח. אולם, בדיקת ETF הבודקת את תפקוד חצוצרת השמע יצאה שלילית. בנוסף, קיים ABG לא ברור המעיד על מעורבות הולכתית. האם יתכן וישנו קשר בין ETF שלילי לABG? או אולי יש לך הסבר אחר לעניין? תודה רבה!

שלום יפעת לא הבנתי מהכתוב את הנתונים ואני צריך לראות את האודיוגרמה בכדי להבין ולתת את דעתי. ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים