אוגמנטין או מוקסיפן לתינוקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/01/2012 | 19:57 | מאת: איריס

בתי בת 4.5 חודשים. רופא א.א.ג זיהה באוזן שלה דלקת ורשם לה אוגמנטין סירופ. הבנתי מרופא הילדים שאוגמנטין גורם לכאבי בטן, בכך לא הייתי רוצה כמובן. האם מוקסיפן גם יכול לעשות את העבודה?

שלום איריס מוקסיפן זאת תרופה הקו הראשון בדלקת אוזניים. במידה ואין סיפור של דלקות אוזניים חוזרות או חוסר תגובה לטיפול אנטיביוטי רצוי לתת מוקסיפן. לאוגמנטין אכן טעם רע יותר וגירוי של מערכת העיכול באחוז גבוה יותר והיא נשמרת למקרים העקשניים יותר בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

21/06/2013 | 21:01 | מאת: סיון

האם מוקסיפן טוב לדלקת בגרון?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים