נוזל באוזניים - בת שנתיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/01/2012 | 13:04 | מאת: שרון

בת שנתיים, אתמול היתה לה הפרשה באוזן שמאל, ממש כמו נזלת, וממש הרבה שהרטיבה לה את השיער, האוזן גם טיפה אדומה. אין חום, אך היה חוסר שקט בלילה. לא התלוננה על האוזן, למרות שאומרת בדכ מה כואב לה.. נתתי לה אוטידין לפני השינה... האם לקחת היום לרופא? היא בגן, לא קראו לי....

שלום שרון נמשע כמו דלקת באוזן. בודאי שרצוי לפנות לרופא. יתכן וטיפול בטיפות בלבד יספק. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים